Personal Home Organiser

Sylvia’s Home Support voor iedereen.

Is jouw huis, een fijne plek die jou ondersteunt? Wil je support om dat mogelijk te maken? Dat je huis een fijne ondersteunende plek is voor jou, overzichtelijk, opgeruimd en fijn om in te zijn in iedere ruimte. Zodat jouw huis een prachtige plek wordt die jou ondersteunt in je dagelijks leven.

Hoe gaan we te werk?

Een eerste sessie duurt 3 uur. Hierin beginnen we met een intake om samen duidelijk te krijgen bij welke ruimte de prioriteit ligt om te starten.
In deze ruimte starten wij. Ik support je om wellicht dieper te voelen bij het observeren van jouw kamer. Zodat je de gelegenheid hebt om meer bewust te voelen wat de ruimte en spullen met je doen en geïnspireerd raakt om dingen te veranderen, weg te doen of te ordenen op een manier die voor jou klopt.
Dit kan je ook meer vertrouwen geven in jezelf omdat je meer bewust wordt van wat je voelt.

Wie ben ik?

Ik ben Sylvia en naast mijn vaste baan als Zorgcoördinator/manager huishoudelijke hulp, houd ik mijn praktijk in Sylvia’s Home Support.
Mijn werk als massage therapeute, zorgconsulente en manager in de financiële dienstverlening zijn een aanvulling voor mijn werk bij Sylvia’s Home Support.
Tot deze keuze ben ik gekomen toen ik merkte dat ik steeds meer ging voelen wat alles om mij heen eigenlijk echt met me doet. Waardoor ik ook steeds meer ging voelen wat het effect op mij is van alles om mij heen en dus ook van alles in mijn huis.

Nu kan ik zeggen dat mijn huis me dagelijks enorm support als ik bijvoorbeeld thuis kom van een volle drukke dag werken. Alle ervaringen en ontdekkingen hierin hebben mij geïnspireerd om dat te willen delen met anderen, de support aan anderen te bieden om ook zo n fijne plek te gaan creëren.
Het kan een support zijn naar jezelf om die aandacht aan je huis en dus aan jou te gaan geven.

Ik kijk ernaar uit om dit samen met jou te doen.

De investering bedraagt 150 euro voor 3 uur excl. BTW.
Reiskosten vergoeding is 0,25 per km

Een tweede afrondingssessie kan behoren tot een eventueel uitgebreider Home support traject.
Dit bespreken we tijdens de eerste Home Support. Vaak is 1 keer voldoende.
De investering bedraagt 50 euro per uur excl. BTW en een reiskostenvergoeding.

Ter ondersteuning in het bewustwordingsproces is het ook mogelijkheid tot het krijgen van Esoteric Healing / Esoteric Massage.
Investering 60 euro per uur excl. BTW.

Mijn werkdagen voor Sylvia ‘s Home Support zijn momenteel maandag en zaterdag.

Mail of bel mij gerust als je nog vragen hebt.